Äänitys

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_5620-1024x681.jpg

Äänitys

Äänitys, miksaus, masterointi…

Haluatko äänittää levyn tai kappaleen? Tarvitsetko äänitehosteita projektiin tai videokuvauksen äänittäminen? Kenties olet itse nauhoittanut materialisi kotona mutta tarvitset apua miksauksen tai masteroinnin kanssa?

Ammattimainen äänitys

Meiltä löytyy ammattimainen äänikalusto ja monen vuoden kokemus äänityksestä ja musiikin tuottamisesta. Pystymme auttamaan sinut läpi koko prosessin levyn tekemisessä.

Meillä on liikkuvan kaluston myötä mahdollisuus nauhoittaa paikan päällä juuri siellä missä sinulle sopii. Oli se sitten bändikämpällä, konserttisalissa tai jopa keikalla livenä. Editoimme ja miksaamme materiaalin jälkeenpäin niin että lopputulos on yhtä hyvä kuin radiossa soivat kappaleet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är WP_20150203_002-1024x576.jpg

Miksaus ja masterointi

Monet tekevät tänä päivänä nauhoitukset itse kotona. Ilman kokemusta ja ammatimaista kalustoa lopputulos eii kuitenkaan kuullosta niin kuin haluaa. Meillä on pitkä kokemus levytyksen teosta ja pystymme auttamaan miksaus- ja masterointivaiheessa.

Masteroinnissa säädetään lopullista versiota vielä kerran niin että kaikki kuullostaa niin hyvältä kun on mahdollista ja niin että materiali kuullostaa yhtä hyvältä isossa ääni systeemissä kuin puhelimessa. Äänenvoimakkuus on usein vaikea saada samaan tasoon kuin ammattilaisen toimesta mastrattu levy. Jos haluat että levysi soi yhtä lujaa kuin tämän päivän kappaleet niin masterointi on välttämätön.

Vanhatkin nauhoitukset voidaan masteroida uudelleen jotta ne saa uuden elämän ja sopii uudemman musiikin rinnalle.