SOITINHUOLTO

Hyvässä kunnossa oleva soitin tuo soittoiloa.
Suoritamme sekä akustisten että sähköisten soittimien huoltoa, kuten esim. kitaroiden ja bassojen huollot ja korjaukset. Ota myös yhteyttä koskien muiden soittimien huoltoa.

SOITINHUOLTO

ESIMERKKEJÄ PALVELUISTA

Perushuolto

alkaen 60 €
- Laitteen arvostelu
- Kielten vaihto
- Puhdistus
. Asetuksien säätö, kuten kielen korkeus, intonaatio ja vetotanko.

Nauhahionta

100 € koko kaula
Kitaran nauhat kuluvat ajan myötä, mikä vaikeuttaa soittamista. Hiomme ja tasoitamme nauhoja, jotta niistä tulee uudenveroisia.

Yläsatulan vaihto

80 €
Käsintehty luusatula parantaa ääntä ja pidentää soittimen käyttöikää.
Valmistamme satulat valkoiselta tai luonnonvalkoisesta luusta tai muusta materiaaleista tarpeen mukaan.

Elektroniikkatyöt

50€ / tunti
Korjaamme kitaran elektroniikka ongelmat ja vaihdamme viallisia komponentteja.
Teemme myös mikrofonien ja komponenttien vaihdot ja päivitykset tarpeen mukaan.

PIDÄ HUOLTA SOITTIMESTASI

Kielisoittimet, kuten kitarat ja bassot, ovat yleensä valmistettu puusta. Kun puu altistuu kosteudelle ja lämpötilan muutoksille, soitettavuus voi huonontua. Myös kulumista tapahtuu ajan myötä ja se vaikeuttaa soittamista. Jotta soittimesi toimisi ja tuntuisi hyvältä, sille on suoritettava perushuolto säännöllisin väliajoin.

Kitaroiden yleisimpiä ongelmia ovat nauhojen kulumiset, tai että nauhojen päät tulevat teräviksi, kielien korkeutta on säädettävä tai ehkä elektroniikka hajoaa. Vaihdamme viallisia komponentteja ja teemme säätöjä toiveittesi mukaan. Jos haluat esimerkiksi vaihtaa sähkökitaran satulaa tai mikrofoneja, huolehdimme siitäkin.

Kitaran yläsatula on tärkeä osa, joka vaikuttaa muun muassa soundiin, intonaatioon ja kielen korkeuteen. Useimmissa kitaroissa talli on valmistettu muovista. Se on melko mykistetty materiali, joka kuluu nopeasti. Suosittelemme luusatulaan päivitykseen. Luu on kovempaa materiaalia, joka kuulostaa paremmalta. Kitara saa paremman kestävyyden, nopeamman vasteajan soundissa ja helpottaa viritystä. Valmistamme uudet satulat käsityönä liituvalkoisesta tai luonnonvalkoisesta luusta.

Janeco tarjoaa ammattimaisia kitaran huoltopalveluja, ratkaisemme ja korjaamme sekä isot että pienet ongelmat, jotta soittimesi saa uuden elämän. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.