Mixaus

Pitkän alan kokemuksen ja laajan genretuntemuksen ansiosta voimme tarjota sinulle ammattimaisen äänen miksauksen. Autamme sinua korostamaan ja luomaan hyvän tasapainon musiikkisi eri elementtien välillä. Tietenkin aina asiakkaan toiveet parhaalla mahdollisella tavalla huomioiden.

Mixaus
Miksaus

60 € / kappale
Sisältää mahdollisia säätöjä.
Suora yhteys ääniteknikon kanssa.
Toimitetaan stereotiedostona tai ryhminä.

Hinnoittelu

Hinta 60 € / kappale. Ota yhteyttä kun asia koskee kokonaisia albumeja tai suurempia projekteja niin teen sinulle hintatarjouksen.

MITÄ ON MIKSAUS?

Miksaus tarkoittaa useiden eri soundien ja äänien yhdistämistä yhdeksi. Tätä varten käytetään erilaisia menetelmiä ja työkaluja. Yleisimmät menetelmät ovat äänenvoimakkuuden säätäminen, äänien panorointi sivuttain ja niiden vaalentaminen tai tummentaminen ekvalisaattorilla. Kompressorien ja muiden dynamiikkaprosessorien avulla voit säätää eri elementtien dynamiikka-aluetta. Voit myös zstrong>lisätä ääneen tehosteitaz/strong>, kuten kaikua, reverbiä ja modulaatiota.

Ei ole koskaan ollut helpompaa tuottaa musiikkia itse. Yksinkertaisella tietokoneella tai mobiililaitteella kuka tahansa voi äänittää ja sovittaa kappaleitaan vaikkapa kotona makuuhuoneessa. Mutta kun pääset viimeiseen vaiheeseen ja harkitset musiikin julkaisua, voi todellakin olla kannattavaa antaa ammattilaisen ääniteknikon hoitaa miksauksen.

On olemassa lukuisia efektejä ja parametreja, joita pitäisi hallita. Kokemattomana on helppo "säätää itsensä umpikujaan". Kokenut miksaaja, jolla on laaja genretietämys, voi saavuttaa tehokkaasti kuulostavan ja hienoksi kiillotetun lopputuloksen.

Yli 20 vuoden miksauskokemuksella sekä studiossa että livenä pystymme tarjoamaan nopeaa, tehokasta ja ammattitaitoista palvelua. Toimitat ääniraidat meille ja saat takaisin valmiin miksauksen, jota voimme vielä sen jälkeen muokata toiveidesi mukaan.

Kun miksaus on valmis, sen pitäisi vielä masteroida. Janeco tarjoaa ammattimaista masterointipalvelua edulliseen hintaan. Lue lisää masteroinnista täältä.

Esimerkkejä Janecon miksauksista

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.