Ljudmixning

Med lång erfarenhet inom branschen och stor genrekunskap kan vi erbjuda dig professionell ljudmixning. Vi hjälper dig att framhäva och skapa en god balans mellan de olika elementen i din musik. Alltid med största hänsyn till kundens önskemål.

Ljudmixning
Mixning

60 € per låt
Inkluderar eventuella justeringar.
Direktkommunikation med ljudtekniker.
Levereras som stereofil eller stems.

Prissättning

Priset utgår från 60 € per låt. Ta kontakt vid hela album eller större projekt så kan vi komma överens om ett paketpris.

Vad är ljudmixning?

Att mixa ljud betyder att man fogar samman flera olika ljud till ett. För att göra det använder man sig av olika metoder och verktyg. De vanligaste metoderna är att justera volym, panorera ljud i sidled och att göra dem ljusare eller mörkare med EQ. Med hjälp av kompressorer och andra dynamikprocessorer kan man justera dynamikomfånget hos de olika elementen. Man kan också lägga till effekter på ljuden, så som eko, reverb och modulation.

Det har aldrig varit simplare än idag att producera musik på egen hand. Med en enkel dator eller mobil enhet kan vem som helst spela in och arrangera sina låtar, till exempel hemma i sovrummet. När man kommer till slutskedet och funderar på att ge ut musiken kan det verkligen löna sig att låta en professionell ljudtekniker sköta om mixningen.

Det finns en uppsjö effekter och parametrar att hålla reda på. Som oerfaren är det lätt hänt att man ”skruvar bort sig”. En erfaren mixare med bred genrekunskap kan åstadkomma ett välljudande och finpolerat slutresultat på ett effektivt sätt.

Med över 20 år av mixningserfarenhet både i studio och livesammanhang kan vi erbjuda snabb, effektiv och professionell service. Du levererar dina ljudspår åt oss och får tillbaka en färdig mix, som vi fortfarande kan justera enligt dina önskemål.

När mixen är klar bör den ännu mastras. Janeco erbjuder professionel mastring till ett förmånligt pris. Läs mer om mastring här.

Smakprov på musik mixad av Janeco

Kontakta mig

Hör av dig för mer information.