Redigering av podcast

Tycker du det är svårt och tidskrävande att redigera din podcast? Vill du koncentrera dig på skapandet istället? På Janeco hjälper vi dig att nå ett proffsigt slutresultat.

Redigering av podcast
Podcast redigering

Från 50 € / 500kr per avsnitt
Du spelar in själv
Vi levererar redigerad mp3-fil klar att ladda upp
Direktkommunikation med ljudtekniker

Prissättning

Jag är transparent i prissättningen av mina tjänster. Du spelar in avsnitten och skickar filerna digitalt till mig. Jag redigerar, mixar, lägger till eventuella vinjetter och levererar en fil till dig, som är klar att laddas upp till poddtjänsterna.
Kontakta mig så kan vi diskutera mera om dina behov.

Behöver du hjälp med att redigera din podcast?

Har du startat en podcast och behöver någon som kan sköta om redigeringen? Ljudredigering och klippning är ett tidskrävandet jobb. På Janeco kan vi hjälpa dig att redigera och kvalitetssäkra dina poddavsnitt, så att du kan koncentrera dig på själva skapandet. Med många års arbetserfarenhet av redigering av både radioprogram och poddar jobbar vi effektivt och noggrannt.

I redigeringsfasen kan vi klippa bort störningar, tystnad och upprepningar av ord. Vi kan också förbättra taltydligheten, lägga till effekter och göra podden behaglig att lyssna till. Om du behöver vinjettmusik, bakgrundsmusik eller stämningsfulla ljudeffekter i din podd kan vi också stå till tjänst. Vi utgår alltid ifrån dina önskemål och är måna om att du ska bli nöjd med slutresultatet.

Är poddinspelning nytt för dig? Vet du inte vilken utrustning du behöver? Vi erbjuder rådgivningstjänster och teknisk support för att hjälpa dig göra så högkvalitativa inspelningar som möjligt med just din utrustning.

Vill du lära dig klippa din podcast själv? Vi ger privatlektioner i podcastredigering och musikproduktion. Ta kontakt så kan vi prata mera om dina behov.

Kontakta mig

Hör av dig för mer information.