PODCASTIN EDITOINTI

Onko podcastin editointi mielestäsi vaikeaa ja aikaa vievää? Haluatko sen sijaan keskittyä luomiseen? Janecolla autamme sinua saavuttamaan ammattimaisen lopputuloksen.

PODCASTIN EDITOINTI
LIGHT

50 € / jakso
- Äänität itse jakson.
- Toimitamme editoitu mp3-tiedosto.

BASIC

100 € / jakso
- Äänität itse jakson.
- Toimitamme editoitu/miksattu mp3-tiedoston valmis julkaistavaksi.
- Sis. Intro- outrotunnari - Suora yhteys ääniteknikoon.

ADVANCED

Alk. 150 € / jakso
-Äänität itse jakson.
- Toimitamme editoitu/miksattu mp3-tiedoston valmis julkaistavaksi.
- Tämä paketti sisältää selostuksia ja äänitehosteita, jotka lisäävät podcastisi syvyyttä.
- Sis. Intro- outrotunnari.
-Suora yhteys ääniteknikkoon.

HINNOITTELU

Äänität jaksot itse ja lähetät tiedostot meille digitaalisesti. Muokkaamme, miksaamme, lisäämme vinjettejä ja toimitamme sinulle tiedoston, joka on valmis ladattavaksi podcast-palveluihin.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan.

TARVITSETKO APUA PODCASTIN EDITOINNISSA?

Oletko aloittanut podcastin ja tarvitset jonkun huolehtimaan editoinnista? Äänen editointi on aikaa vievää työtä. Janecolla voimme auttaa sinua editoimaan ja varmistamaan podcastisi laadun, jotta voit keskittyä varsinaiseen luomiseen. Monen vuoden työkokemuksella sekä radio-ohjelmien että podcastien editoinnista työskentelemme tehokkaasti ja tarkasti.

Editointivaiheessa voimme leikata pois häiriötekijöitä, turhaa hiljaisuutta ja sanojen toistoja. Voimme myös parantaa puheen ymmärrettävyyttä, lisätä tehosteita ja tehdä podcastista miellyttävän kuunneltavan. Jos tarvitset vinjettimusiikkia, taustamusiikkia tai tunnelmallisia äänitehosteita podcastiisi, voimme myös olla avuksesi. Lähdemme aina toiveistasi ja varmistamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Onko podcastin tekoa sinulle uutta? Etkö tiedä mitä laitteita tarvitset? Tarjoamme konsultointipalveluita ja teknistä tukea, jotta voit tehdä mahdollisimman korkealaatuisia tallenteita juuri sinun laitteellasi.

Haluatko oppia editoimaan podcastiasi itse? Tarjoamme podcast-editoinnin ja musiikin tuotannon yksityistunteja. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.