Privatlektioner i musikproduktion

Privatlektioner i musikproduktion

Är du intresserad av att börja producera musik, men osäker på hur du ska komma igång? Eller har du hållit på med musikproduktion ett tag och vill ta dina kunskaper till nästa nivå? Jag erbjuder privatlektioner i musikproduktion både för nybörjare och för längre hunna.

  • För dig som vill ha hjälp med att komma igång
  • För dig som vill utveckla din musikproduktion mera
  • För dig som känner att du stampar på ställe och vill ha ny skaparglöd

Metodologi

Vi lägger upp lektionernas innehåll enligt din nivå, ambition och dina önskemål. Genom praktiska exempel och övningar lär du dig att förstå hur saker fungerar i praktiken. Vi diskuterar hur man kan tänka kring musikproduktion och mixning för att lyckas skapa professionella slutprodukter. Målet är att du ska få med dig ny kunskap och känna dig inspirerad efter varje lektion.

Exempel på områden jag kan hjälpa dig inom:

Undervisningen sker för tillfället endast via videochatt.

Min bakgrund

Jag heter Johan Nordström och har jobbat med ljudteknik och musikproduktion i över 20 år. Jag har drivit min egen inspelningsstudio och liveljudsföretag sedan 2001, och har arbetat som ljudtekniker på radio i 10 år. Jag vill gärna dela med mig av min kunskap och hjälpa dig att uppnå dina mål.

Jag har spelat olika instrument i olika sammansättningar sedan 90-talet men främst keyboards, basgitarr, oktavmandolin och slagverk.