Musikproduktion

Musikproduktion

janeco musikproduktion

Kom igång med musikproduktion

Drömmer du om att skapa egen musik som du kan spela upp för vänner eller för hela världen? Det kan vara svårt att veta var man ska börja och hur man lättast kommer igång.

Idag finns en uppsjö av teknisk utrustning och programvaror för olika ändamål och behov. Också eventuella framtida behov behöver man ta i beaktande. Vi guidar dig gärna i valet av utrustning och hjälper dig att komma igång med ditt skapande.

Hitta ditt eget sound

Den tekniska biten kan ibland kännas övermäktig. I värsta fall tar den kål på skaparglädjen. Så ska det inte behöva kännas. Vi lär dig den tekniska biten i en takt som passar dig, så att du enkelt kan komma igång med din musikproduktion och hitta ditt eget sound.

Kanske du har fastnat i din produktion och behöver hjälp med att komma vidare och slutföra ditt musikprojekt? Vi hjälper gärna till med att komma över tröskeln och hitta det som tar din musik till nästa steg.

Privatlektioner och teknisk support

Hör gärna av dig så kan vi diskutera vilken typ av stöd du behöver för att komma igång. Vi erbjuder både privatlektioner och teknisk support när du stöter på problem. Läs mer om privatlektioner här.

Jinglar eller signaturer

Behöver du signaturmelodier till ditt företag, till presentationer eller till din YouTube kanal? Vi skapar musik och ljudsnuttar för olika ändamål.

Tillsammans kommer vi överens om vilken typ av ljudvärld och känsla som eftersträvas och arbetar fram några förslag utifrån det. Allt finjustera efter dina önskemål.